MENU

Nieuws - Ommetje door Doesburg

15-07-2021

Ommetje door Doesburg

Zoek jij naar manieren om je patiënten aan het bewegen te krijgen? Attendeer ze op de Ommetjes-app van de Hersenstichting. Het idee is simpel: voor elk gelopen ‘ommetje’ zijn punten te verdienen. Hoe meer ommetjes, hoe meer punten. Deelnemers kunnen zo strijden tegen vrienden, collega’s, familie en buren. Ondertussen werken ze aan hun fysieke en mentale gezondheid.

Team Doesburg Beweegt
Sinds kort heeft Doesburg Beweegt een eigen team in de Ommetjes-app: Doesburg Beweegt. Binnen dat team kunnen bewoners van Doesburg e.o. met elkaar lopen. Via de app óf in het echt. Hoe ze elkaar vinden? Met de unieke teamcode: 3ARFM. Daarnaast verspreidt Doesburg Beweegt huis-aan-huis Ommetjes-posters. Door deze achter het raam te plakken laten bewoners zien dat ze graag wandelen en openstaan voor een Ommetje met de buren.

De Ommetjes-app is te downloaden via de App Store of Google Play. De code van team Doesburg Beweegt is 3ARFM. Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@doesburgbeweegt.nl of bel/app met 06 372 83 518 (bij geen gehoor voicemail inspreken). Of kijk op www.doesburgbeweegt.nl.