MENU

Nieuws - Actief met Sjors Sportief en Creatief

24-11-2021

Actief met Sjors Sportief en Creatief

Sport foto gemaakt door freepik – nl.freepik.com

Kennismaken met een nieuwe sport of creatieve activiteit? Dat gaat voor kinderen in de basisschoolleeftijd extra makkelijk met Sjors Sportief en Sjors Creatief. Sinds het begin van dit schooljaar kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 zich opgeven voor een activiteit naar keuze. Inschrijven kan nog steeds!

In totaal is er keuze uit maar liefst 107 activiteiten, van atletiek, fotografie en muziek, tot aan hockey en gymnastiek. In het Sjors Scholenboekje vind je het volledige aanbod. Dit boekje is aan het begin van het schooljaar uitgedeeld op alle basisscholen.

Inschrijven kan via www.actiefindoesburg.nl. Selecteer een activiteit naar keuze op basis van leeftijd, interesse, voorkeursdag en woonplaats. De activiteiten zijn veelal gratis. Bovendien kun je meerdere activiteiten in een jaar doen.

Doesburg Beweegt
Sjors Sportief en Creatief wordt ondersteund door Doesburg Beweegt. Voor vragen over de activiteiten of meer informatie kun je terecht bij Doesburg Beweegt. Stuur een mailtje naar ward@doesburgbeweegt.nl of bel met Ward Terpstra, tel. 06 372 83 518.