MENU

Nieuws - Ben jij erbij?

15-11-2021

Ben jij erbij?

Dinsdag 30 november – Netwerklunch

De netwerklunches van september waren in trek. Verspreid over twee dagen verwelkomden we 35 professionals. Hoe waardevol was het om elkaar weer even te zien en te spreken! Dus organiseren we er donderdag 30 november nóg eentje, van 12.00 tot 13.30 uur. Ditmaal op locatie De Beumerskamp. Een prima gelegenheid om bij te praten, kennis te maken met nieuwe leden en nog snel iemand te porren voor een project of een casus. Natuurlijk blijven we er alert op dat we anderhalve meter afstand houden.
[Geef je hier op!]

Donderdag 13 januari 2022 – Nieuwjaarsborrel

Graag proosten we net als voorgaande jaren op het afgelopen jaar en blikken we vooruit op de maanden die gaan komen. Details over tijdstip en locatie volgen.

Vrijdag 17 februari 2022 – workshop Oncologienetwerk

Met het Oncologienetwerk IJsselstromen verzorgen we een workshop waarin de vraag centraal staat: Wat als kanker een gezin raakt? We geven praktische tips en handvatten om als zorgverlener de juiste hulp op het juiste moment te bieden.

De officiële uitnodiging hiervoor volgt in november. Dus houd je mailbox in de gaten. Locatie? ’t Olde Schop te Giesbeek.