MENU

Nieuws - “Ik heb een passie ontwikkeld voor de zorg”

14-07-2023

“Ik heb een passie ontwikkeld voor de zorg”

Zeven jaar lang was Madelon Regelink een vertrouwd gezicht bij Coöperatie IJsselstromen. In haar functie als managementassistent hielp ze de organisatie op te bouwen tot een ‘mooi, uniek samenwerkingsverband’, zoals ze het zelf noemt. Een terugblik en een dankwoord.

“In de afgelopen zeven jaar vond ik het mooi te zien hoe er na elke bijeenkomst meer verbondenheid was. En hoe nieuwe zorgverleners met open armen werden ontvangen. We hebben ook moeilijke tijden gekend, waarin er geen manager was. Ook díe periode zijn we samen goed doorgekomen. Mede dankzij de ondersteuning van het bestuur en externen. Zelf heb ik ervaren dat de komst van Susanne als manager voor veel levendigheid en stabiliteit heeft gezorgd. Vandaaruit kan de coöperatie nieuwe stappen zetten. Alleen… wel zonder mij.”

Verder als massagetherapeut
“Zoals sommigen van jullie weten heb ik een aantal jaar geleden de hbo-opleiding Energetisch Massagetherapeut afgerond. Net als de leden van de coöperatie heb ook ík een passie ontwikkeld om mensen te helpen. In mijn geval met massagetherapie. Nu is het moment gekomen om verder te gaan als zelfstandig massagetherapeut. Ik had al een praktijk in Doetinchem voor twee dagen in de week. Daar komt nu een praktijk bij, in mijn woonplaats Heteren. Het voelt gek om niet meer de gang naar Doesburg te maken. Maar ik kijk ernaar uit om me volledig op de massagepraktijk te richten.”

Liefde voor het vak
“Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor jullie inzet, liefde voor het vak en het feit dat jullie zoveel oog hebben voor de mensen voor wie jullie het doen. Ik heb veel van jullie geleerd en met plezier met jullie samengewerkt. Ik wens jullie het allerbeste. En wie weet, ontmoeten we elkaar nog eens!”