MENU

Nieuws - Kennis, contact en inspiratie

02-12-2022

Kennis, contact en inspiratie

Inspiratiesessies Positieve Gezondheid
Wil je meer tools hebben om Positieve Gezondheid toe te passen in je praktijk? Neem dan deel aan een van de inspiratiesessies die we deze maand en in januari organiseren op de Linie 3b. Gerjo en Willeke van VierVitaal laten je in een aantal verschillende praktische werkvormen zien hoe je echt werk maakt van Positieve Gezondheid. De eerste collega’s gingen je reeds voor en zijn enthousiast over de impact van de verschillende oefeningen die zij kregen aangereikt. De sessies vinden rond lunchtijd plaats, voor een broodje wordt gezorgd.
Schrijf je in!

Inspiratiesessie 8 december 2022, van 12:00 tot 13.30 uur
Inspiratiesessie 19 januari 2023, van 12.00 tot 13.30 uur


Scholingen Positieve gezondheid
Wil je dieper ingaan op de materie, dan kun je deelnemen aan de officiële training Werken met Positieve Gezondheid, die begin 2023 van start gaat. We verzorgen deze training geheel kosteloos in company voor leden en partners. De introductietraining bestaat uit twee groepsbijeenkomsten van twee uur. Vervolgens is het mogelijk om één of meerdere verdiepingsmodules te volgen. Daarbij gaat het onder andere over gespreksvoering, implementatie in de organisatie en werken met groepen. De scholing is voor meerdere beroepsgroepen geaccrediteerd.

Nieuwjaarsborrel – 12 januari ‘23
Traditiegetrouw luiden we in de tweede week van januari het nieuwe jaar in. Dit keer doen we dat vanuit de oude havenloods aan de IJssel in Doesburg, bij LOC 17. We verwelkomen jou én al jouw collega’s graag vanaf 17:00 uur. Zorg dat je voldoende warm bent aangekleed. Oh, en geef alvast door dat je komt!

Netwerklunch – 28 maart ‘23
Snel en laagdrempelig die ene collega aanschieten met een vraag? Nieuwe contacten leggen? Even bij elkaar binnenkijken op de praktijk? Daar zijn onze lunches bij uitstek geschikt voor. Mocht jij jouw praktijk open willen stellen, graag! Neem dan contact op met Madelon Regelink. We geven tezijnertijd natuurlijk aan waar de lunch precies plaatsvindt. Inschrijven kan nu al.

ALV – 11 mei ‘23
Het kan maar alvast in je agenda staan, de eerste ALV van 2023. Uiteraard zorgen we naast het formele inhoudelijke deel ook weer voor een inspirerend thema. En zoals altijd is er vóór en ná voldoende tijd om te netwerken. Ook vaste prik: we voorzien je in een hapje en drankje. Je kunt je hier aanmelden.