MENU

Nieuws - Nieuws van de leden

15-11-2021

Nieuws van de leden

  • Inge Polman neemt per 1 november 2021 Diëtistenpraktijk Voeding en Zo over. Ze heeft er ook een nieuwe collega bij: Nienke Janssen. Zij stelt zich hieronder kort aan je voor.
  • Erik Poot, fysiotherapeut en eigenaar van Omnithera fysiotherapie in Giesbeek, is per 1 augustus 2021 met pensioen gegaan. Zijn collega Mark Weijers heeft de praktijk overgenomen. Hij vertelt hieronder over zijn plannen. 
  • Bij Huisartsenpraktijk de Linie is Sharon Huurdeman begonnnen als verpleegkundig specialist ouderenzorg in opleiding.
  • Angelica Santema is sinds kort werkzaam als wijkverpleegkundige in opleiding bij Thuiszorg Groot Gelre.
  • Renate te Booij, casemanager Dementie bij STMG, is opgevolgd door Gonny Munneke. Zij stelt zich hieronder kort aan je voor.
  • Cesartherapeut Léonie Willems werkt niet langer meer bij Cesartherapie Doesburg. Koen van Hooijdonk gaat alleen verder.
Van links naar rechts: Nienke Janssen, Mark Weijers, Sharon Huurdeman, Gonny Munneke

“Altijd al een grote passie voor voeding”
“Sinds juli dit jaar ben ik als diëtist werkzaam bij Voeding en Zo. Ik heb altijd al een grote passie voor voeding gehad. Zo ben ik in dit vak beland. Dit jaar heb ik mijn opleiding Voeding en diëtetiek afgerond. Nu is het moment gekomen dat ik met mijn passie mensen kan helpen. Ik vind het erg belangrijk om goed naar de wensen en behoeften van cliënten te luisteren en op basis daarvan advies te geven over een passend voedingspatroon.”

Nienke Janssen, tel. 06 – 41 31 53 21, njanssen@voedingenzo.nl

“De functie casemanager Dementie past bij me”
“Na een carrière als coördinerend doktersassistente volgde ik de afgelopen vier jaar de opleiding hbo-V. De eerste twee jaar deed ik dit voltijds, daarna doorliep ik de duale variant. Naast mijn studie werkte ik 32 uur op verschillende afdelingen in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Vrijwel direct na mijn afstuderen kon ik aan de slag gaan als casemanager Dementie, een functie die goed bij mij past. De zorg voor ouderen met dementie heeft mijn belangstelling. Het is mooi om hen zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen zolang ze thuis wonen.
De afgelopen weken heb ik al veel nieuwe mensen ontmoet. Het duurt vast nog even voor ik weet wie wie is en welk gezicht bij welke organisatie hoort. Maar dat komt vast wel goed! Ik kijk uit naar een goede samenwerking binnen IJsselstromen.”

Gonny Munneke, tel. 06-51 17 68 28, gonny.munneke@stmg.nl (werkdagen: maandag, donderdag, vrijdag)

“Specialistische zorg dichter bij huis”
“Tot zeker begin 2022 blijf ik op dezelfde plek zitten. Op termijn hoop ik op het Dorpsplein in Giesbeek een gezondheidscentrum te openen, waardoor specialistische zorg dichter bij huis komt. Hierover ben ik in gesprek met Fysiokort, waar ik nu ook nog parttime werk. Het zou mooi zijn als wij het werkgebied samen kunnen voegen en een soort maatschap kunnen vormen. Dat lijkt me een goede manier om elkaars kwaliteiten, specialisaties en menskracht te benutten.”

Mark Weijers