MENU

Nieuws - Rots & Water Weerbaarheidstraining

15-02-2022

Rots & Water Weerbaarheidstraining

Children photo created by karlyukav – www.freepik.com

Binnenkort start de tweede reeks van de Rots & Water Weerbaarheidstrainingen, een programma bedoeld voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit Gemeente Doesburg. Onder leiding van twee gecertificeerde Rots & Water trainers (Natascha Bergmans van Santé Partners en kindercoach Ward Terpstra) leren kinderen in een periode van 10 weken weerbaarder te worden, voor zichzelf op te komen en te reflecteren op het eigen gedrag.

Denk je dat het iets is voor een jonge patiënt uit jouw praktijk? Verwijs zijn of haar ouders dan door naar de informatiebijeenkomst. Die wordt voorafgaand aan het trainingsprogramma georganiseerd op 9 maart, van 16.00 uur tot 17.00 uur, in Sporthal Beumerskamp te Doesburg.

Inhoud informatiebijeenkomst
Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen Natascha en Ward hoe het programma eruit ziet en voor wie het precies is bedoeld. Samen met de ouders kunnen ze beoordelen of de training geschikt is voor hun kind. Bovendien checken ze of het kind zelf ook gemotiveerd is; want de wil van het kind is leidend.

Aanmelden bijeenkomst en training
Ouders kunnen zich opgeven voor de informatiebijeenkomst door een mailtje te sturen of te bellen met een van de trainers (zie contactgegevens hieronder). Opgeven kan tot en met 8 maart 2022. Er kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen aan de training. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Natascha Bergmans
n.bergmans@santepartners.nl
06 10 43 05 25

Ward Terpstra
info@kia-ora.nl
06 37 28 35 18