MENU

Nieuws - Save the date(s) – najaar 2022

07-07-2022

Save the date(s) – najaar 2022

29 september – ALV
Dit keer organiseren we de ALV niet in oktober maar al in september. Zo geven we corona geen kans om roet in het eten te gooien en kunnen we elkaar live ontmoeten. Het exacte programma volgt. Zeker is dat we de plannen voor de komende jaren presenteren. De input daarvoor kregen we eerder al van jullie. Meld je alvast aan!

6 oktober – Themalunch Vraagbaak/Wmo-zorg & ondersteuning en Werk & Inkomen
Vorig jaar presenteerde Gemeente Doesburg zich tijdens de ALV. De Vraagbaak kwam toen niet volledig aan bod. Ben je nieuwsgierig wie of wat de Vraagbaak is, wat de Vraagbaak doet en wat de raakvlakken zijn met de zorg? Schrijf je in! Er is plek voor maximaal 15 mensen.

6 oktober – Scholing Wondzorg voor de doktersassistenten
De wondverpleegkundigen van de thuiszorg verzorgen de jaarlijkse scholing voor de doktersassistenten. Deze keer in het skillslab van Attent. Voorafgaand aan de scholing ontvangen deelnemers een e-learning. Tijdens de scholing zelf is er alle gelegenheid om de theorie naar de praktijk te vertalen.

20 oktober – Netwerklunch
Wil je onder het genot van een broodje netwerken met collega’s? Deze keer zijn we te gast bij FysioKort. Een goede gelegenheid om een kijkje te nemen in de praktijk van Martijn Kort. Inschrijven kan hier.

14 november (onder voorbehoud) – Training communiceren met mensen met lage gezondheidsvaardigheden
Wist je dat 7 op de 10 inwoners van de gemeente Doesburg en Zevenaar lage gezondheidsvaardigheden hebben? Dat betekent dat ze moeite hebben om informatie over hun gezondheid te begrijpen, interpreteren en te gebruiken. Als zorgprofessional doe je er goed aan om jouw manier van praten daarop aan te passen. Maar hoe dóe je dat, een eenvoudige uitleg geven in gewonemensentaal? In deze training leer je er alles over.