MENU

Nieuws - Sjors Sportief en Creatief van start gegaan

15-11-2021

Sjors Sportief en Creatief van start gegaan

Sinds eind september kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 zich opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit. Met de hulp en ondersteuning van Doesburg beweegt zijn Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start gegaan.

Via de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst 107 activiteiten van in totaal 21 verschillende aanbieders. Op school hebben ze een boekje ontvangen waarin het volledige aanbod wordt gepresenteerd. Van atletiek, fotografie en muziek, tot aan hockey en gymnastiek.

Inschrijven kan nog steeds!
Heb je kinderen in je praktijk die mogelijk geïnteresseerd zijn? Inschrijven kan nog steeds via www.actiefindoesburg.nl. Kinderen kunnen binnen Sjors Sportief en Sjors Creatief activiteiten selecteren op basis van leeftijd, interesse, voorkeursdag en woonplaats. De activiteiten zijn veelal gratis!

Doesburg Beweegt!
Voor vragen of informatie kun je terecht bij Doesburg Beweegt. Stuur een mailtje naar ward@doesburgbeweegt.nl of bel 06 372 83 518.