MENU

Nieuws - Nieuwe website online

15-07-2021

Nieuwe website online

Welkom op de nieuwe website van Coöperatie IJsselstromen! In de afgelopen jaren zijn we verder gegroeid als organisatie. Het werd tijd voor een update. We scherpten de inhoud van de site aan. Ontwikkelden een heldere, toegankelijke stijl en toon. We plaatsten foto’s van échte mensen in échte situaties. Ook het logo en de kleuren kregen een opfrisbeurt. Passend bij wie we zijn en wat we willen uitstralen.

Voor iedereen
Anders dan de vorige website is deze nieuwe website meer gericht op de inwoners van Doesburg en omstreken. Zodat ze weten wie we zijn en wat we doen. Daarnaast vinden aangesloten zorgprofessionals, samenwerkingspartners en stakeholders er hun informatie. Check bijvoorbeeld het overzicht van alle aangesloten leden. Ook lichten we toe wat onze ambities zijn met onze samenwerkingspartners. Wil je meer weten over de missie en visie van de organisatie? Die vind je hier.

Ledenportaal in de maak
Ondertussen werken we achter de schermen hard aan het ledenportaal. Als zorgprofessional kun je daar straks met een persoonlijke inlog alle informatie vinden die je nodig hebt om binnen de regio met andere professionals samen te werken. Denk aan digitale hand- en werkboeken van de zorgprogramma’s, netwerkkaarten, flowcharts en andere werkdocumenten. Bovendien heb je zó de collega gevonden naar wie je op zoek bent, door te filteren op locatie, zorgdiscipline, een specialisatie, of een zorgthema. Begin september volgt meer informatie over de voortgang.

Uiteraard willen we iedereen bedanken die mee heeft gewerkt aan de totstandkoming van de website: zorgprofessionals, maar ook cliënten, die zo enthousiast vertelden over de samenwerking tussen hun behandelende zorgverleners. Wil je laten weten wat je van de site vindt? Stuur gerust een mailtje naar info@ijsselstromen.nl. We zijn erg benieuwd naar je mening!